VeteranMarchen Kronborg 2023
og musikfestival
17. juni 2023

Den årlige Veteranmarchen Kronborg med efterfølgende musikfestival i Helsingør Nordhavn i juni måned, er et væsentligt bidrag til at skaffe midler til veteranarbejdet.
Med tre marchruter på 30 km, 15 km, og 7,5 km i pragtfuld smuk natur langs nordkysten på Sjælland. Der er naturligvis medalje for gennemført march. Veteranmarchen er for alle nationaliteter - for alle voksne som børn, der vil støtte vort arbejde for veteraner i nød eller efterladte efter faldne veteraner - for kørestolsbrugere og børn i klapvogne.

Lørdag d. 17. juni 2023 gennemføres VeteranMarchen Kronborg med start fra Løjtnantskolen på Kronborg. Start kl. 08.30 for 30 km, kl. 11.00 for 15 km og kl 12.15 for 7,5 km. Deltagerprisen er kr 180 uanset rutelængde og inkluderer entré til musikfestivalen på havnen efter marchen.

Billetsalg åbner i løbet af februar 2023.

Alle er velkomne til at deltage, så kom og støt et godt formål. Overskuddet fra arrangementet går til veteranarbejdet.


Gruppe/hold-tilmelding: Hvis I er en større gruppe/hold (+8 personer) til marchen, så skriv til Dennis på dbm@veteransupport.dk for samlet tilmelding. Angiv navn på hold, antal deltagere pr. distance (7,5-15-30km) samt navn/e-mail på holdleder.

Tak til vores sponsorer i 2022!

Vi har brug for frivillige til Veteranmarchen og musikarrangementet

Har du lyst til at hjælpe Veteransupport med at gennemføre arrangementet d.17. juni 2023, kan vi bruge din hjælp, hvad enten det er et par timer eller en hele dag, du har mulighed for.
Vi har brug for folk til at stå i baren, hjælpe med opsætning af udstyr, billettering o.m.a.. Send os en besked nedenfor her, og så kontakter vi dig.

Frivillig til Veteranmarchen?